Annonce:

Medie: “Den næste Toyota Supra bliver også en BMW”

Selvom Z4 ikke får en efterfølger er Toyota og BMW ikke færdig med at samarbejderne. Japanerne vil igen bruge tyskernes teknik i en ny Supra.

Besøg vores annoncør:

Imens vi venter på den næste og formentlig den sidste udgave af den nuværende Supra – der får M4 GTS-motor – rygtes det allerede nu, at Toyota arbejder på en ny model.

Men det er igen i samarbejde med BMW.

I første omgang forlød det ellers, at den næste Supra kun ville se dagens lys som en elbil. Men japanerne har tilsyneladende skiftet mening.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

På den måde er man gået til BMW med et ‘både og’-ønske om en løsning med el- og forbrændingmotor.

LÆS OGSÅ: Mazda er IKKE i tvivl: “Wankelmotoren er kommet for at blive”

Det skriver mediet Carscoops.

En sjette udgave af Supra-modellen rygtes allerede så godt som klar. Udgaven med forbrændingsmotor vil, skriver mediet, dukke op allerede i 2025. Året efter vil japanerne sende alternativet udelukkende med batteripakke på gaden.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Endnu er intet bekræftet. Men det er sandsynligt, at Toyota holder fast i den aftale der sikre dem adgang til BMW’s tre-liters rækkesekser. Noget japanerne allerede bruger i den nuværende Supra.

Derudover arbejder Toyotas folk angiveligt i retning af syntetisk benzin, der vil kunne forlænge en kommende Supras tilværelse på vejene betragteligt.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler