Annonce:

Medie: Den næste Giulia QV får 1.000 hestekræfter

Og muligvis en stationcar-udgave. Alfa mener, at deres kunder vil elske den nye stil.

Alfa Romeo Giulia er pensionsmoden. Senest i 2025 vil der være en afløser klar. Det skriver Autocar efter et interview med mærkets administrerende direktør Jean-Philippe Imparato.

Desværre er det slut med den Ferrari-udviklede V6 turbo-benziner, siger chefen. Imparato understreger nemlig, at Giulia vil udvikle sig til en ren elbil. Til gengæld betyder det hestekræfter. Og en masse af dem.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

LÆS OGSÅ: Tesla fik tæsk for det – nu ændres funktion

Alene basisudgaven vil få omkring 350 hestekræfter. Herefter følger en Veloce-udgave med 800 hestekræfter. Men det mest potente Giulia vil efter 2025 også hedde Quadrifolio.

Dobbelt så mange hestekræfter
Har Autocar ret vil den næste QV lave næsten dobbelt så meget effekt som den nuværende med forbrændingsmotor. Nemlig 1.000 hestekræfter.

Alfa-chefen understreger, at der er bydende nødvendigt for mærket at skifte til et modelprogram af rene elbiler. Uden den beslutning ville der ganske enkelt ikke være noget Alfa Romeo inden for ganske kort tid.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Men det mener Jean-Philippe Imparato nu godt, at Alfas kunder kan lære at elske. Han foreslår også, at Quadrifolio i sin nye aftapning er på vej som en hurtig stationcar. Sådan én har Alfa Romeo ikke haft på programmet siden 156 GTA i 2001. Den bil var det slut med i 2006

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler