Annonce:

Medie: BMW genopliver legendarisk model i 2026

Den næste 6 Serie fra BMW er på vej. I 2026 skal mærket være klar med en 6 Serie, der både kan bygges som hybrid, benzin og ren elbil, skriver medie.

Besøg vores annoncør:

Den første BMW 6 Serie er i dag et designikon med sit helt eget navn. Allerede da den kom frem i 1976, blev bilen kaldt for shark nose – hajnæsen.

Efterfølgerne til E24-modellen opnåede aldrig samme status eller succes. Men det betyder ikke, at BMW er klar til at opgive idéen om en 6 Serie.

Det skriver Automotive News.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Mediet baserer historien på en række bekræftelser fra både bilforhandlere og underleverandører i bilindustrien, som siger, at den nye 6 Serie er på vej.

LÆS OGSÅ: 29 procent af alle elbil-ejere vil tilbage til benzinbilen

Fra en kilde lyder det, at BMW gør klar til at lade 6 Serie tage over i 2026. Eller der hvor 8 Serien angiveligt forlader samlebåndet for sidste gang. Altså foreløbig.

– Mainstream-biler er populære, men vi bør også have nichebiler. BMW forsøger at rette sig efter det, kunderne vil have, siger en forhandler til mediet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

De samme kilder mere end antyder, at den næste 6 Serie triller ud fra fabrikken med flere former. Nærmere bestemt som lukket coupé og åbent cabriolet.

Spørgsmålet er så, hvad BMW lægger mellem forhjulene. Et sandsynligt bud er en udgave af den hybrid-drevne 4,4-liters V8-motor, som netop har fundet vej ned i den næste aftapning af M5.

Hvis det bliver til nogen ny M6, burde udgangspunktet være det samme. Nemlig hele 727 hestekræfter og 1.000 Nm: Læs mere om den bil her.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:

At puste nyt liv i gamle modelbetegnelser er ikke noget nyt. Men det er det til gengæld, at Ford har solgt licensen til de oprindelige fabrikstegninger af Escort Mk. 1.

Bilen skal bygges på ny efter de originale tegninger af et engelsk firma, som lover, at der også er en ny RS200 på vej. Og yderligere 5 ‘klassiske’ biler fra den kant. Altså Fords historiske modelprogram.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler