Annonce:

McLaren har restaureret F1 GTR LT med 20 år gamle ubrugte dele

En McLaren F1 GTR Longtail er den første bil, der gennemgår fabrikkens nye  ‘F1 certified’-program – en komplet restaurering med nye, ubrugte dele fra 1997

McLaren Special Operations – eller MSO – har været på en helt særlig arbejdsopgave. Restureringen af en original F1 GTR Longtail.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Hele indgrebet er foretaget med originale men ubrugte dele fra lagret i Woking. Alle dele, der er brugt undervejs, er desuden produceret før juni 1997. Det betyder en bil specifikationer som den bil, som McLaren blev samlet to’er med under Le Mans for 21 år siden.

LÆS OGSÅ: 346 km/t og over 800 hk: McLaren 720S på den helt rigtige måde

Lige dennne GTR gik dog ikke så godt for under Le Mans. Oprindeligt indsat Gulf-Davidoff temaet udgik bilen efter 22 timers kørsel, da da gik ild i et olielæk.

Meget mere McLaren her!

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Også kendt som ’25R’ blev bilen efterfølgende repareret af McLaren og genindsat i racerløb, som den kørte helt frem til 2005, før den blev kørt på pension. De efterfølgende 11 år bød ikke på meget GTR F1-spænding. Men i 2016 købte MSO bilen tilbage til fabrikken i Woking.

Og det er restaureringen, der har stået på siden da, for at få bilen tilbage som den stod, da den forlod fabrikken første gang, der altså er færdig nu.

F1 GTR Longtail ’25R’ kan ses på Concours of Elegance-udstillingen i Hampton, England, i denne weekend, hvis du da lige er i nærheden.

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

 


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler