Mande-SUV’en Karlmann King – 5.8 liters V10-monster

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Drømmer du også om at have en ond SUV stående hjemme i garagen? Så er Karlmann King helt sikkert noget for dig

Den nye Karlmann King er prissat til 3,8 millioner dollars, og mange bilentusiaster har allerede dømt den til at være den ultimative SUV, hvilket nok ikke mindst skyldes det rå udseende, den har fået.

Karrosseriet på Karlmann King er baseret på Ford F-550, og under motorhjelmen ligger der en  6,8-liters V10 benzinmotor, der yder på plussiden af 360 hestekræfter og 680 newtonmeter via en sekstrins automatgearkasse.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Udenpå er den naturligvis beklædt med kulfiber, og så kan modellen få med panserglas til alle VIP-kunderne, som nok er de eneste, der har råd til at investere i et SUV-moster som det her.

Når du sætter dig ind i den alt for lækre vogn, så møder du lir, der overgår din vildeste fantasi. Karlmann King bliver født med et gigantisk underholdningssystem, PS4, satellit-telefoner, flere forskellige tv-skærme og så naturligvis et privat pengeskab.

LÆS OGSÅ: VW BYGGER ARTEON SHOOTING BRAKE – MÅSKE MED VR6

Reklameblok:

Men du kan ikke gå ind hos en bilforhandler og forvente, at du kan købe en med det samme. Hver enkel SUV specialdesignes ud fra hver enkel kundes ønsker.

Artikel er lavet i samarbejde med vores venner fra www.mandesiden.dk

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!