Reklame:

Magnussen overlegen i comeback: Vinder det hele på Jyllandsringen

Den 49-årige dansker var først over stregen i finalen i årets første afdeling af TCR Denmark. 

Efter et år væk fra serien står Jan Magnussen igen øverst på skamlen i den danske motorsportserie. I finaleløbet på Jyllandsringen lykkedes det den 49-årige Magnussen at give konkurrenterne baghjul.

Nok til en finalesejr og en føring i det samlede mesterskab.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Sæsonåbneren på FDM Jyllandsringen var Cupra-kørerens debut for Auto Lounge Racing, hvor teamkammeraten Kevin Engman sikrede andenpladsen og dermed gjorde det svenske hold dominerende på podiet.

Jan Magnussen sluttede på en tredjeplads i lørdagens kvalifikation og endte ligeledes på en treer i søndagens første heat, mens andet heat – hvor de 10 hurtigste fra første løb efter reglerne skulle starte i omvendt rækkefølge – udløste en sjetteplads.

LÆS OGSÅ: Politiet: “Nu skruer vi op for indsatsen mod ulovligt gaderæs”

Magnussen skulle starte fra anden startrække i finaleløbet, hvor han på sidste omgang trak forbi teamkammerat Engman og kørte i mål som årets første finalevinder.

Reklameblok:
– Det er en fantastisk følelse! Vi forventede ærligt talt ikke at slutte weekenden på toppen. Vi ikke har haft mulighed for at teste lige så meget som konkurrenterne inden sæsonpremieren, og samtidig kæmpede vi lidt med farten under forberedelserne til weekenden. Men som dagene skred frem, lykkedes det os altså at finde noget godt.

– Det endte med at blive nogle fede ræs, og at vi som nyt hold i serien både tager første- og andenpladsen er en enormt motiverende start på året. Stor tak til teamet for et fantastisk arbejde denne weekend. Nu gælder det om at bære momentet videre til næste afdeling,.

Det siger Jan Magnussen i en pressemeddelelse.Foto: Stump Photo/PR

Pressemeddelelse
Pressemeddelelse
Nyheder direkte fra bilimportører, producenter, racerteams eller andre aktører i bilbranchen.
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?