Lyder bilerne i Forza Horizon 5 ægte?


Den seneste Forza-udgivelse har nu et par dage på bagsmækken. Ikke mange men nogle. Spørgsmålet er – lyder det godt?

Hvis du ikke allerede har samlet den seneste Forza-udgivelse, Forza Horizon 5, op, kan du læse vores anmeldelse her. Måske bliver du klogere på, om du skal smide spareskillingerne efter det.

Når det så er sagt, skriver vi netop i anmeldelsen, at udvikleren endelig har forstået vigtigheden af lydsiden. At bilen ikke bare siger det sammen. Men at du rent faktisk kan høre forskel på en rækkesekser, en V8’er eller en skrigende V12. Eller et mindre antal cylindre – selvom Bugatti og deres 8-liters vanvid af en W16-motor også er med.

Og det kan du i det nye Forza – altså høre forskel. Ingen tvivl om det. Men har udvikleren ramt rigtigt, nu hvor man har gjort så meget ud af at fortælle om selve lyd-delen af spillet.Herunder har vi samlet en række youtube-klip, som sammenholder lyden med den ægte vare, og sådan den Playground Games har trukket digital gennem en computer.

 

 

 Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk