Annonce:

Lille Ninos Mustang Mach 1 udbrændte: Nu er der godt nyt

I sidste måned kunne vi her på Boosted fortælle historien om lille Nino Welcome på syv år, hvis Mustang Mach 1 udbrændte, efter at en forbipasserende halvhjerne smed antændt fyrværkeri indad bilens åbne siderude, mens den stod parkeret foran Ninos fars hus.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Nino, der grundet en sjælden sygdom er bundet til sin kørestol kaldet ‘Mach 2’, kunne således ikke stille meget op andet end at håbe på, at bilen kunne genopbygges. En GoFundMe-indsamling fik da også meget hurtigt fart på, da flere internationale medier skrev om den lille drengs tragedie.

GODT NYT MIDT I ULYKKEN
Målet var 5.000 dollar, men overvældende støtte fra nær og fjern sprængte hurtigt den målsætning. I skrivende stund er der således indsamlet over 14.000 dollars. 

På bilen, som Nino navngav Pumpkin (græskar, red.), var skaderne desværre så omfattende, at den ikke stod til redde. Men støtten og de mange penge fra verdens bilmiljø går ikke tabt. Ninos far, Brett Welcome, kan til mediet Carthrottle nemlig fortælle, at han har fundet en ny bil til sin søn.

Nino har nu fået sig en 69′ Mustang, som allerede – og meget passende – er døbt ‘son of Pumpkin’. Bilen trænger til en kærlig hånd. Men det er Bretts håb, at restoreringen vil ende med at gøre den nye Mustang endnu mere speciel for Nino, end den gamle Mach 1 var. Brett fortæller iøvrigt, at Nino vil være med i projektet, så meget han kan.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Se, det er et sejt far-søn-projekt. Her på redaktionen ønsker vi de to alt mulig held og lykke, så Nino snart kan blive glad og ‘køreklar’ igen.

Ninos nye bil

 


Annonce:

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler