Liberty Walk forvandler Daihatsu Copen til mini-‘GT-R’

Foto: Liberty Walk   

Ikke råd til en GT-R? Hvis du kan gå på kompromis med hestekræfterne har Liberty Walk måske den næstbedste løsning

En Nissan GT-R er måske nok ‘billig’, sammenlignet antallet af hestekræfter man får for prisskiltet. I virkelighedens verden er det dog de færreste, der har råd til den legendariske turboladet V6’er. Og da slet ikke herhjemme, hvor tunge afgifter får Godzilla på den forkerte side af millionen.

Reklameblok:Men så er det jo godt, at Liberty Walk og Daihatsu eksisterer. Husker du Daihatsu? Dem, der solgte den lille Charade med gigantsucces i Danmark op gennem 1990’erne?

Præcis. Nu har Liberty Walk så kastes deres bodykit-brede ‘kærlighed’ over den om muligt endnu mindre Kei car, Daihatsu Copen.

Resultatet er en mikroskopisk, men meget bred cabriolet med GT-R front, kølergrill og forlygter, der gør sit bedste for at give samme indtryk som dem på superjapaneren.

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

Selvom motoren, en tre-cylindrede 658cc-undskyldning, stadig kun producerer 63 hestekræfter.

Bagtil fortsætter GT-R-kloningen med en aggressiv diffuser, kæmpe hækspiler og firedobbelte afgangsrør.

På papir lyder Copen’ som den mest absurde skabning på fire hjul i 2018. Men se den lige. Det er da i hvet fald mange gange bedre end den tøsenuttede original.

 

Reklameblok:

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk