Reklame:

Lewis Hamiltons fremtid “afgjort”

Den syvdobbelte verdensmester sætter nu selv ord på, hvad der skal ske for ham i Formel 1.

Ovenpå et nederlag på sidste omgang i 2021 til Red Bulls Max Verstappen, en skuffende 2022-sæson og et 2023, der er kommet lige så sløjt i gang, sætter Lewis Hamilton nu sine egne ord på fremtid.

En fremtid hvor han på rygtebasis har været på vej ud af Mercedes-garage. Måske lige i armene på Ferrari. Men det afviser den syvdobbelte verdensmester nu.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


På et pressemøde torsdag i forbindelse med Australiens grand prix i weekend slog englænderen fast, at han kun forlader Mercedes, hvis han føler, han ikke har mere at tilbyde holdet. Og de tanker er der ikke meget, der tyder på, at han går rundt med.

LÆS OGSÅ: 7 sure naboer taber sag: Får ikke én krone ud af lukket racerløb

– Helt ærlig ser jeg ser mig selv hos Mercedes indtil mine sidste dage (i Formel 1, red.). Jeg har nogle fantastiske alliancer og gode forhold her.

– Men hvis der kommer et tidspunkt, hvor jeg føler, at jeg ikke har noget at tilbyde holdet, er det på tide, at yngre kræfter tager over, siger Hamilton.

Reklameblok:
Hverken Hamilton eller holdkammeraten George Russell har i løbet af 2023-sæsonens første to løb stået på podiet. Mercedes har da også indrømmet, at deres racerbils design er en fejl. Faktisk er teamchef Toto Wolf nu klar til at ‘kopiere’ Red Bull, hvis det er løsningen på holdets problemer.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?