Annonce:

Lewis Hamilton lider nederlag- “Får det ikke som han vil”

Er der noget, der trækker ud i Formel 1-paddocken, er det kontraktforhandlingerne mellem Mercedes og deres syvdobbelte verdensmester Lewis Hamilton.

Besøg vores annoncør:

Meget tyder på, at Lewis Hamilton ikke får det, som han vil have det. I hvert fald ikke helt. Hamilton og Mercedes har papirer på hinanden indtil sidste løb i denne sæson er kørt.

Og selvom det fra begge parter allerede har lydt, at man gerne vil – og arbejder på at – forlænge kontrakten, er der ikke sket det store. Og da slet ikke nok til at man vil melde noget offentligt ud.

Alligevel skriver Daily Mail nu, at Lewis Hamilton må leve med at få en af sine helt store betingelser opfyldt.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Ifølge den engelske avis har den syvdobbelte verdensmester ønsket sig en femårig kontrakt. Men sådan et stykke papir Mercedes og teamchef Toto Wolf ikke skrive under på.

LÆS OGSÅ: Hus til salg – i garagen er der plads til 72 biler

Tilbage i juni – nærmere bestemt under løbet i Barcelona – gav både Hamilton og Wolf ellers udtryk for, at en ny kontrakt blot var ‘dage væk’. De dage er nu blevet til uger.

Mere end én måned er der faktisk gået siden. Og indtil videre er der ikke skrevet under på noget.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Toto Wolf gav under denne weekends Formel 1-løb i Østrig dog udtryk for, at han stadig er meget sikkert på, at en ny kontrakt falder på plads.

– Jeg er stadig meget sikker på, at det stadig er dage. Vi vil gøre det ordentligt, for at få styr på alle detaljer, sagde han til engelske Express.

De fem år, som Lewis Hamilton vil have papirer på, er angiveligt op mod 250 millioner britiske pund svarende til 2,1 mia. danske kr. værd.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler