Annonce:

Leder efter ejer af blå Suzuki Swift – har fået 63.000 kr. i p-bøder

Den blå Suzuki Swift har nu stået på den samme sted mere end 3 år – og det har ikke været nogen gratis omgang.

Besøg vores annoncør:

Der kører mange Suzuki Swift på vejene rundt omkring. En god del af dem er blå. Men de færreste af dem har samlet hele 63.000 kr. i parkeringsafgifter.

Det er nu alligevel tilfældet for ejeren af én bestemt blå Suzuki Swift. De sidste tre år har bilen nemlig stået efterladt på ‘New Plymouth Airport’ i New Zealands parkeringsplads.

Helt konkret blev bilen parkeret i marts 2020, og siden har den ikke flyttet sig. Men nu er folkene i lufthavnen pænt trætte af den blå japaner.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

– Folk er velkomne til at komme og parkere på vores skønne parkeringsplads, men det er klart, at det bliver lidt omkostningstungt for folk, når bilen holder der for længe, siger David Scott, der er fungerende chef for lufthavnen, i et interview til Ladbible.

LÆS OGSÅ: Her kan danske bilister snart tanke billigere benzin

Desværre er situationen ikke bare sådan lige at løse. For ejeren er tilsyneladende forsvundet op i en luft, der er lige så blå som Suzukien.

– Vi har faktisk gjort meget over det sidste års tid, men ejerens spor er blevet koldt. Vi var ikke i stand til at lokalisere individet – vedkommende er bogstavelig talt forsvundet i den blå luft.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Ifølge lufthavnschefen vil Suzukien inden for et par uger blive overdraget til det finansieringsselskab, der har pant i bilen, hvis ikke ejeren melder sig i mellemtiden.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler