Annonce:

Langt lys fik Polo-ejer til at kaste øl i hovedet på Anita

Fredag blev en 54-årig kvinde overhalet på Kjellerupvej i Mariager en sort Volkswagen Polo. Hun skulle måske have sparet sig en reaktion.

En overhaling på en glat Kjellerupvej i Mariager fik fredag aften omkring 17.45 en 54-årig kvinde til at give ejeren af en sort Volkswagen Polo det lange lys.

Men det skulle hun aldrig have gjort. I stedet for bare at køre videre valgte manden i Polo’en nemlig at bremse op, stige ud af sin bil og gå hen imod kvinden.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Da hun rullede sin siderude ned, kvitterede en vred mand med at kaste en øl i hovedet på hende og smadre bilens ene sidespejl.

Kvinden, Anita Bech, efterlyser på sin Facebook-profil Polo-ejeren og dennes ven, som hun mener muligvis kørte rundt i en bil udstyret med falske nummerplader.

LÆS OGSÅ: Audi i flammer: “Der røg lige for 180.000 kroner”

Over for Nordjyske bekræfter vagtchef hos Nordjyllands Politi, Karsten Højrup Kristensen, at man har modtaget anmeldelsen. Vagtchefen kalder det umådeligt dårlig og helt uacceptabel opførsel.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

I en anden del af landet er en bare 17-årig dreng netop blevet dømt for helt uacceptabel adfærd i trafikken. Det koster ham nu kørekortet i en særlig grad. Læs mere om det her.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler