Annonce:

Land Rover tilbagekalder to biler og det er BMW’s skyld

Selvom Land Rover ikke længere er ejet af BMW, har de to mærker stadig med hinanden at gøre. Det kommer der nu to tilbagekaldelser ud af.

To tilbagekaldelser er ikke ret meget. Men det er faktisk ikke engang Land Rovers egen skyld, at to af mærkets biler nu skal en tur på værksted. Derimod ligger fejlen, der betyder værkstedsbesøg til to gange  Range Rover, hos BMW.

LÆS OGSÅ: BMW er på skideren: Tusindvis af danske biler tilbagekaldes

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Forholdet mellem BMW og Land Rover er langstrakt. Faktisk ejede BMW det britiske mærke i 6 år fra 1994 til 2000. Og selvom mærket i dag er under indisk kontrol hos Tata Motors, køber Land Rover stadig sine V8-motorer i Tyskland. Og det her, problemet er.

Det skriver mediet Auto Evolution.

Helt konkret drejer det sig om en defekt pakning i turboen, som BMW faktisk har bøvlet med før. Der er risiko for brand, hvis det går helt galt. Endnu har Land Rover ikke registreret sådanne ulykker på grund af den defekte pakning. Men træls er det.

 

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler