Annonce:

Lamborghini holder fast i V10-motoren

En ny varemærke-registrering afslører, at Lamborghini ikke har helt så travlt med at komme af med V10-motoren, som man kunne tro.

Lamborghini Huracan er efterhånden en gammel svend. Men på fabrikken i Sant’Agata er man altså ikke helt færdig med modellen, der afløste Gallardo i 2014.

Det afslører en ny varemærkeregistrering, som CarBuzz har gravet frem. Af registreringen fremgår det, at Lamborghini har en Huracan STJ i tankerne.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Og hvis der er noget om snakken, bliver bilen en del af de absolut sidste Huracan-modeller. I maj sidste år fortalte Lamborghini nemlig, at Huracan er ‘udsolgt’, og at produktionen vil ophøre i løbet af 2024.

Hvad der så gemmer sig under navnet er ikke så svært at komme med et kvalificeret gæt på. STJ-logoet, som Lamborghini har sendt med varemærkeregistreringen, minder nemlig meget om et andet logo, vi har set før.

Lamborghinis danske chef fyret: “Det kom som et chok”

Tilbage i 2018 udstyrede italianerne deres daværende topmodel Aventador med tilnavnet SVJ – Super Veloce Jota. Den mest baneorienterede udgave af V12-modellen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Så vi skyder nok ikke helt ved siden af ved at gætte på en bil, der muligvis er så baneorienteret, at den slet ikke må bruges på vejen. Men det hele er spekulationer. Vi har kun navnet STJ at forholde os til.

Læs flere nyheder fra og om Lamborghini her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler