Lamborghini Aventador SVJ lækket før sin officelle præsentation

 

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Bilen, der har Nürburgrings banerekord, er lækket af en forhandler før tid

Lamborghini Aventador SVJ, eller helt nøjagtig Aventador Superveloce Jota, har ikke bare et langt navn, tyren fra Bologna er også verdens hurtigste serieproducerede bil rundt på Nürburgring.

Og nu er den ude i offentligheden helt uden camouflage. Også selvom superlambo’en faktisk først skal præsenteres senere i dag i USA under Monterey Car Week og den klassiske udstilling Pebble Beach Concours d’Elegance. 

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Så ‘længe´ kunne den engelske lamborghini-forhandler H.R. Owen dog ikke vente. Ledsaget af teksten ‘not long to go until the official unveiling at Monterey Car Week; here’s an exclusive preview of the Aventador SVJ‘ dukkede billedet af et giftgrønt eksemplar af den nye supertyr nemlig tidligere i dag op på forhandlerens instagramprofil.

Sammenlignet med det øvrige Aventador-line up er signaturen SVJ’eren selvfølgelig den 6.5 liters suge-V12. Superveloce Jota er ydelsen dog 770 hestekræfter. Det både er og lyder af mange muskler, men det er faktisk kun 30 hypper mere end i Aventador S.

Istedet er det på den aerodynamiske front, at SVJ brillerer. Og præcis derfor, at Lambo’en er hele to sekunder hurtigere rundt på Nordsløjfens 22,8 kilometer asfalt end den ellers hårdkogte Porsche 911 GT2 RS.

Reklameblok:

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk