Annonce:

Kvinde vinder retssag – p-afgift til elbil er ulovlig

En kvindelig Volkswagen e-Golf-ejer har fået rettens ord for, at den p-afgift, hun fik, ikke bare var urimelig. Den er også ulovlig og skal rives midt over.

Besøg vores annoncør:

I en norsk retssal er parkeringsselskabet Vestpark blevet tvunget til at rive en p-afgift midt over, fordi den både var og er urimelig.

P-afgiften havde en kvinde, der ejer en elektrisk e-Golf, fået, fordi hun parkerede på en p-plads på Danmarksplass i Bergen, hvor den tilhørende ladestander var blevet fjernet.

Her mente parkeringsselskabet, at kvinden ikke måtte parkere, fordi pladsen er beregnet til elbiler, der oplades. Og man kvitterede derfor med en seddel og et krav om betaling af 660 norske kroner i forruden.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Men den går ikke, siger Parkeringsklagenævnet ifølge Motor.no.

LÆS OGSÅ: Vandskadet Ford undgår ophug – doneret til teknisk skole

P-afgiften skal Vestpark trække tilbage, fordi deres skiltning på pladsen er fundet alt fra upræcis til direkte mangelfuld. Desuden er skiltningen ifølge klagenævnet fyldt med unødige oplysninger.

Kvinden kan derfor se helt bort fra bøden. Det er dog langt fra første gang, at et parkeringsfirma brænder nallerne alvorligt. Det er også sket herhjemme.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Så sent som i maj sidste år blev selskabet Q-Park taget i at uddele stribevis af ulovlige p-afgifter. Selskabet undskyldte sig med, at der var sket en fejl. Altså selvom det er ‘en fejl’, der umuligt bør kunne ske. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler