Reklame:

Parkeringsselskab taget i at uddele ulovlige p-afgifter: “Det var en fejl”

Parkeringsselskabet vil nu gennemgå alle parkeringsafgifter fra området, efter man er blevet afsløret i at udskrive ulovlige p-afgifter.

Parkeringsselskabet Q-Park kalder det ‘en fejl’. Alligevel viser selskabets egen gennemgang, at man har skrevet flere parkeringsafgifter, på et sted hvor selskabets p-vagter slet ikke må være.

Det skriver Ekstra Bladets Nationen!, som har fået en henvendelse fra Martin D., der uberettiget har fået en parkeringsafgift har fra Q-Park.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det selvom selskabet slet ikke står for kontrollen det område i Herlev, hvor Martin D. parkerede sin bil.

Og han er altså ikke den eneste, der uberettiget har fået en parkeringsafgift det sted. Af samme grund vil Q-Park nu gennemgå alle de udskrevne p-afgifter fra området.

LÆS OGSÅ: High On Cars om politiindsats ved DHB: “Helt uacceptabelt at politiet behandler bilister som kriminelle”

– Derfor har vi iværksat en revision af instruksen til vagterne om områdets afgrænsning samt desuden iværksat en gennemgang af andre afgifter pålagt på samme adresse for at sikre os, at de alle er udstedt korrekt.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

– Skulle gennemgangen af afgifter mod forventning vise, at der er andre fejlbehæftede afgifter, så vil disse naturligvis blive annulleret og bilisterne tilskrevet herom, lyder selskabets svar på Ekstra Bladet henvendelse i sagen.

Til avisen oplyser Martin D., at han efter sin egen oplevelse har hørt om, at andre bilister, der parkerede samme sted, også har fået revet Q Park-afgifter midt over.

 

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?