Annonce:

Parkeringsselskab taget i at uddele ulovlige p-afgifter: “Det var en fejl”

Parkeringsselskabet vil nu gennemgå alle parkeringsafgifter fra området, efter man er blevet afsløret i at udskrive ulovlige p-afgifter.

Besøg vores annoncør:

Parkeringsselskabet Q-Park kalder det ‘en fejl’. Alligevel viser selskabets egen gennemgang, at man har skrevet flere parkeringsafgifter, på et sted hvor selskabets p-vagter slet ikke må være.

Det skriver Ekstra Bladets Nationen!, som har fået en henvendelse fra Martin D., der uberettiget har fået en parkeringsafgift har fra Q-Park.

Det selvom selskabet slet ikke står for kontrollen det område i Herlev, hvor Martin D. parkerede sin bil.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Og han er altså ikke den eneste, der uberettiget har fået en parkeringsafgift det sted. Af samme grund vil Q-Park nu gennemgå alle de udskrevne p-afgifter fra området.

LÆS OGSÅ: High On Cars om politiindsats ved DHB: “Helt uacceptabelt at politiet behandler bilister som kriminelle”

– Derfor har vi iværksat en revision af instruksen til vagterne om områdets afgrænsning samt desuden iværksat en gennemgang af andre afgifter pålagt på samme adresse for at sikre os, at de alle er udstedt korrekt.

– Skulle gennemgangen af afgifter mod forventning vise, at der er andre fejlbehæftede afgifter, så vil disse naturligvis blive annulleret og bilisterne tilskrevet herom, lyder selskabets svar på Ekstra Bladet henvendelse i sagen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Til avisen oplyser Martin D., at han efter sin egen oplevelse har hørt om, at andre bilister, der parkerede samme sted, også har fået revet Q Park-afgifter midt over.

 

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler