Reklame:

Kvinde brager Audi ind i bilforhandlers forretning

Intet tyder på, at kvinden var påvirket, da det tidligt tirsdag morgen gik galt. Alligevel fik hun taget en blodprøve.

Tidligt tirsdag morgen vækkede en 31-årig kvinde formentlig naboerne til en bilforhandler i Ørbæk på Fyn. Hun fik nemlig kørt sin Audi Q2 igennem en mur.

– Hun påkører hjørnet af en autoforretning, hvorefter hun kører videre over en lille mur og ind i huset med rimeligt store skader til følge, siger vagtchef Torben Jakobsen til Fyens.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


LÆS OGSÅ: PAS PÅ! Nu koster det næsten 10.000 kr. at tale i håndholdt mobil

Hvorfor uheldet skete, havde Fyns Politi tirsdag ikke noget bud på. Kvinden virkede da heller ikke påvirket af hverken alkohol eller stoffer. For en sikkerheds skyld fik hun dog taget en blodprøve.

– Man er lidt i tvivl om, hvad årsagen til uheldet er, så for en sikkerheds skyld vælger man at tage en blodprøve på kvinden, men der er ikke noget, der indikerer, at hun har været påvirket, siger vagtchefen, som videre kan oplyse, at hverken kvinden eller nogen andre kom til skade.


Reklameblok:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?