Kun i morgen – her koster benzinen 9,99 kr. literen

Foto: Shell/PR

Shell forventer massiv kø, når man i morgen holder åbningsfest med massiv rabat på benzin. Noget der ellers er rasende dyrt i øjeblikket.

– Går det, som det plejer, når vi fejrer åbningsfest med billigt brændstof, kommer der et massivt rykind af bilister og formodentlig også kø langt ind mod Ribes centrum.

Sådan sagde DCC-retaildirektør, Søren Møller Maretti, i sidste uge til Jyskevestkysten, om de forventinger Shell har til åbningen af en ny tankstation i domkirkebyen. I morgen, altså fredag 10. juni, skal ekstraordinært billig benzin nemlig lokke kunderne til på åbningsdagen.

Men det er faktisk ikke den eneste gang i denne måned, at Shell åbner en ny tankstation. Det sker også på Fyn i Middelfart 24. juni. Desværre er der som i Ribe kun billig benzin i nogle timer. Når åbningsfesterne er slut, koster benzinen det, den plejer. I øjeblikket er det tæt på 20 kr. for almindelig oktan 95. Mens den dyrere oktan 100 – eller V-Power som Shell siger – allerede koster over 20 kr. literen. Diesel koster torsdag eftermiddag 17,6 kr. literen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk