Annonce:

Kun i morgen – her koster benzinen 9,99 kr. literen

Shell forventer massiv kø, når man i morgen holder åbningsfest med massiv rabat på benzin. Noget der ellers er rasende dyrt i øjeblikket.

– Går det, som det plejer, når vi fejrer åbningsfest med billigt brændstof, kommer der et massivt rykind af bilister og formodentlig også kø langt ind mod Ribes centrum.

Sådan sagde DCC-retaildirektør, Søren Møller Maretti, i sidste uge til Jyskevestkysten, om de forventinger Shell har til åbningen af en ny tankstation i domkirkebyen. I morgen, altså fredag 10. juni, skal ekstraordinært billig benzin nemlig lokke kunderne til på åbningsdagen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Men det er faktisk ikke den eneste gang i denne måned, at Shell åbner en ny tankstation. Det sker også på Fyn i Middelfart 24. juni. Desværre er der som i Ribe kun billig benzin i nogle timer. Når åbningsfesterne er slut, koster benzinen det, den plejer. I øjeblikket er det tæt på 20 kr. for almindelig oktan 95. Mens den dyrere oktan 100 – eller V-Power som Shell siger – allerede koster over 20 kr. literen. Diesel koster torsdag eftermiddag 17,6 kr. literen.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler