Kritiserer Haas: “Det var spild af tid”

Foto: Andy Hone / LAT Images

Haas har forud for 2023-sæsonen skiftet ud i garagen. Og det er bestemt ikke alle, der kan se meningen i det træk.

Mick Schumacher mistede sent på sæsonen sit sæde hos Haas. I stedet blev han erstattet af den meget ældre landsmand og Formel 1-veteran Nico Hulkenberg. Det er bare ikke alle, der kan se logikken i det.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Blandt andre Hulkenbergs tidligere kollega hos Force India (nu Aston Martin, red.) ingeniøren Blake Hinsey. I hvert fald har ingeniøren svært ved at se, hvad Haas får kan få ud af Hulkenberg frem for Schumacher.

LÆS OGSÅ: Politiet om kontroversiel fartkontrol – “Det var kun en halv fejl”

– Jeg kan godt lide Nico. Han sad i den anden bil, mens jeg var hos Force India. Han er en god racerkører. Men om han er være bedre, end Schumacher tilsvarende ville have været, om to års tid, er godt nok svært at sige, fortæller Blake Hinsey til GPFans.com.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

– Okay, Mick havde svært ved at finde fodfæste. Og han begik nogle fejl midt på sæsonen. Men det (Haas har gang i nu, red.) er virkelig mærkelig. Jeg synes ikke, det giver mening.

Også når det kommer til styrkeforholdet mellem Nico Hulkenberg og Magnussen, har Blake Hinsey svært ved at finde meningen med udskiftningen i garagen.

– Kommer Magnussen til at smadre ham (Hulkenberg, red.)? Måske!

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk