Kom helt tæt på den nye Supra til Auto Show

Toyota Supra til Auto Show i Odense

Er du nysgerrig efter at se den nye Toyota Supra helt tæt på? Så kom til Auto Show i Odense og tjek detaljerne ud.

Supra-navnet har fået kultstatus over hele kloden. Og rygterne om en ny Toyota Supra svirrede meget, meget længe, før Toyota endelig kunne præsentere den færdige bil, der er udviklet i samarbejde med BMW. Men nu er bilen her, og du kan se den unikke sportsvogn på helt tæt på Auto Show i Odense den 17.-18. august.

KØB BILLET TIL AUTO SHOW I FORSALG – DU SPARER 30 PROCENT!

Reklameblok:Toyota Danmark medbringer en Supra på danske plader, og i skrivende stund arbejder Toyota på at få en Supra-ekspert til at fortælle om den nye bil i detaljer fra scenen i den store arena i messecenteret. Så glæd dig til en helt fantastisk spændende weekend i midten af august.

Den nye Toyota Supra har en 3-liters rækkesekser med en enkelt turbolader med twin scroll-teknologi. Den yder 340 hestekræfter og har et drejningsmoment på 500 Nm. I samspil med en 8-trins automatgearkasse, når den nye Toyota GR Supra fra 0 til 100 km/t på blot 4,3 sekunder.

Se bilen til Auto Show i Odense Congress Center den 17. og 18. august 2019.

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

KØB BILLET TIL AUTO SHOW I FORSALG – DU SPARER 30 PROCENT!

Toyota Supra til Auto Show i Odense

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk