Reklame:

Kørte 274 km/t – youtuber mister kontrollen over ny Lamborghini

Bilen var næsten spritny – alligevel gik det helt galt for den 27-årige youtuber Darius Dobre. Forklaringen ligger dog lige for.

På sin yotube-kanal Dobre Brothers har Darius Dobre har sammen med sine brødre fat i næsten 11 millioner personer. Tidligere på måneden valgte de, at offentliggøre en temmelig uheld video.

Videoen, der blev lagt på Youtube for 11 dage siden, er foreløbig set mere end 1,4 millioner gange. Og den viser, at i hvert fald den 27-årige Darius Dobre ikke hører til blandt verdens bedste bilister.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Ifølge eget udsagn kørte Darius Dobre op mod 274 km/t få øjeblikket før katastrofen på en tilsyneladende nedlagt drag-bane. Dobre-broderen får bremset alt for sent på den slidte asfalt, og det gør, at Lamborghinien bare fortsætter. Også ud der hvor der ikke længere er asfalt.

Heldigvis – og på nærmest mirakuløs vis – kommer hverken Darius Dobre eller passageren i den mægtige Lamborghini til skade. Det sammen kan dog ikke siges om bilen, der først stopper, da den står solidt plantet i et hegn. Men det kunne være gået meget værre. Og ikke kun fordi den 5,2-liters V10-motor med 640 hestekræfter har en topfart på 310 km/t

 


Reklameblok:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?