Annonce:

Kendt youtuber tager Tesla i vild løgn

Tesla løj, da mærket tilbage i december påstod, at en Cybertruck kan køre fra en Porsche 911 over den berømte ‘quarter mile’, sige kendt Youtuber nu.

Det var intet andet end et marketingstunt, da Tesla i november sidste år påstod, at en Cybertruck selv med en Porsche 911 på krogen kan trække fra – ja, en Porsche 911.

Det mener Jason Fenske, manden bag youtube-kanalen ‘Engineering Explained‘, i hvert fald. I bedste fald er videoen ‘stærkt manipuleret’, lyder det.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Det hele bunder i simpel men ret effektiv manipulation, siger Jason Fenske. Han mener, at Teslaen kun tog kampen op mod Porschen over en distance på en 1/8 mile. Altså ikke 402 men blot 201 meter.

Herefter forklarer Jason Fenske, at Tesla gav sig selv de absolut bedste forudsætninger. De valgte eksempelvis den langsomste 911, Porsche overhovedet bygger. En Carrera T med manuelt gear.

LÆS OGSÅ: 42-årig bilist kørte ind i bøde på 36.500 kroner

En ting skal Tesla ifølge youtuberen bag de mange udregninger i bilernes verden dog anerkendes for. Nemlig det, at Cybertruck kan tilbagelægge 402 meter med både trailer og en anden bil på slæb på lige omkring 12 sekunder. Formentlig altså…

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Når det så er sagt, er det værd at påpege, at Carrera T ikke er nogen let bil. Den vejer lige under 1.500 kilo.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler