Reklame:

Kendt fra Youtube – nu er bilforhandler sigtet for svindel og tyveri

Det var stedet, lidt for friske youtubere blev smidt ud fra. Nu er manden bag CNC Cars sigtet for svindel med penge fra 35 kunder.

Calyton Thom førte sig frem med superbiler og luksusslæder for millioner af dollar. Lige indtil han ikke gjorde det længere.

Indtil i går sad han fængslet i det sydlige Californien. Sigtet for flere tilfælde af svindel og skattesvig. Det er dog lykkedes ham at finde 8,7 millioner dollar til en kaution.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Derfor går bilforhandleren nu igen rundt på fri fod. Myndighederne har dog valgt at opretholde de mange sigtelser mod ham.

Ifølge politiet har Calyton Thom haft gang i noget af et pyramidespil, hvor han har betalt gammel gæld af med penge fra nye kunder.

LÆS OGSÅ: Medie: Resterne af lukket bilmærke genopstår – vanvittig bil skal bygges!

Ligesom han har undladt at betale skat i periode fra 2017 til 2021. Alene her mangler der 4,4 millioner dollar svarende til 30,7 millioner kr.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver avisen Daily Bulletin.

Men nu klapper fælden altså. Myndighederne vurderer, at Calyton Thom i mindst 35 tilfælde har undladt at betale kunder, hvis biler han solgte gennem sin forretning.

I stedet har Calyton Thom brugt pengene til at optage nye lån og/eller betale gammel gæld af. Bilerne, han har haft i sin varetægt, har han brugt som sikkerhed over for nye banker.

Reklameblok:


Politiet mener også, at Calyton Thom i flere tilfælde har forfalsket registreringsattester for at få sine svindelnumre til at se mere troværdige ud.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?