Annonce:

Kendt fra Youtube – nu er bilforhandler sigtet for svindel og tyveri

Det var stedet, lidt for friske youtubere blev smidt ud fra. Nu er manden bag CNC Cars sigtet for svindel med penge fra 35 kunder.

Besøg vores annoncør:

Calyton Thom førte sig frem med superbiler og luksusslæder for millioner af dollar. Lige indtil han ikke gjorde det længere.

Indtil i går sad han fængslet i det sydlige Californien. Sigtet for flere tilfælde af svindel og skattesvig. Det er dog lykkedes ham at finde 8,7 millioner dollar til en kaution.

Derfor går bilforhandleren nu igen rundt på fri fod. Myndighederne har dog valgt at opretholde de mange sigtelser mod ham.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Ifølge politiet har Calyton Thom haft gang i noget af et pyramidespil, hvor han har betalt gammel gæld af med penge fra nye kunder.

LÆS OGSÅ: Medie: Resterne af lukket bilmærke genopstår – vanvittig bil skal bygges!

Ligesom han har undladt at betale skat i periode fra 2017 til 2021. Alene her mangler der 4,4 millioner dollar svarende til 30,7 millioner kr.

Det skriver avisen Daily Bulletin.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Men nu klapper fælden altså. Myndighederne vurderer, at Calyton Thom i mindst 35 tilfælde har undladt at betale kunder, hvis biler han solgte gennem sin forretning.

I stedet har Calyton Thom brugt pengene til at optage nye lån og/eller betale gammel gæld af. Bilerne, han har haft i sin varetægt, har han brugt som sikkerhed over for nye banker.

Politiet mener også, at Calyton Thom i flere tilfælde har forfalsket registreringsattester for at få sine svindelnumre til at se mere troværdige ud.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler