Annonce:

Kendt bilfabrik er total udbrændt, siger brandfolk

Over 100 brandfolk måtte hjælp til, før flammerne var under kontrol. Desværre er alt tabt på bilfabrikken, siger de efterfølgende.

Juledag udbrændte den amerikanske bilfabrik Roadster Factory i Pennsylvania fuldstænding. Årsagen til branden er fortsat ukendt.

Men den var så heftig, at over 100 brandfolk måtte ile til for at få kontrol med flammerne. Da ilden stod ud fabrikken vurderede indstatslederen, at slukningsarbejdet ville tage 20 timer.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Og selv derefter ville det ikke overraske ham, hvis brandfolkene blev kaldt tilbage til stedet igen. Samme indsatsleder sagde dagen efter branden, at fabrikken er total udbrændt.

The Roadster Factory blev grundlagt i 1978 og indtil den altødelæggende brand koncentrerede fabrikkens ansatte sig om at fremstille dele til klassiske, engelske sportsvogne.

LÆS OGSÅ: Her er alle de nye regler som rammer bilisterne i 2024

Ifølge CBS Pittsburgh stod adskillige biler opbevaret inde i fabrikken, da branden brød ud. Kun tre af dem blev reddet ud, inden bygningen kollapset.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Fabrikkens ejer var tilstede under slukningsarbejdet, men han har siden branden afvist at kommenterer på sagen overfor medierne.

Der er dog allerede lavet en GoFundMe-side så fabrikken kan genopbygges. Indtil videre er der samlet små 6.000 dollar ind. Folkene bag håber dog at kunne rejse 20.000 dollar svarende til 135.000 kroner.


Annonce:

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler