Annonce:

Kendis dømt – nu knuser staten hans Porsche 911

En Porsche 911 Turbo sat sammen af dele fra mindst fire stjålne biler går ikke an. Heller ikke i Sverige, hvor myndigheder nu vil knuse bilen som tilhører en kendis.

Det er en rigtig dårlig idé at stjæle fra andre.

I Sverige risikerer man at myndighederne, hvis det bliver opdaget, forlanger at en ellers hundedyr Porsche 911 Turbo bliver knust og at man skal betale en høj erstatning.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det er sket for Rickard “Supramannen” Cornacchini. Svensk politi mener, at hans ombyggede Porsche 911 Turbo er sammensat af dele fra mindst 4 stjålne biler.

Det skriver mediet Bulletin.

LÆS OGSÅ: Særlig vej til elbiler er et hit – nu er den revet op

Og det har både by- og landsretten nu givet politiet ret i. Sagen har dog taget næsten 4 år at afgøre, efter at Supramannen i første omgang blev stoppet i en rutinekontrol i Stockholm.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

I første omgang fattede betjentene mistanke, da stelnummeret ikke hang sammen med den bil, de havde stoppet. Bilen blev derfor beslaglagt og undersøgt nærmere.

Det udrullede en sag med dele fra mindst 4 stjålne Porscher. Ifølge politiet kom blandt andet motoren og gearkassen i bilen fra en anden Porsche, der i 2016 var blevet meldt stjålet fra et parkeringshus i netop Stockholm.

Da sagen nåede byretten, påstod Supramannen, at han kunne fremvise flere kvitteringer, der skulle bevise, at Porschen var ombygget på helt lovlig vis og med lovligt fremskaffede dele.

Det troede hverken anklagemyndigheden eller dommeren dog på. Sagen endte med en betinget fængselsstraf og 140 dagsbøder på i alt 35.000 svenske kroner og erstatning til en række forsikringsselskaber.

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Ankesagen blev heller ikke bedre. Altså for Supramannen. For selvom bøden er blevet nedsat til 28.000 svenske kroner – knap 19.000 danske kroner – er landsretten kommet frem til, at bilen skal destrueres. To nævninge ville dog frikende Porsche-ejeren for alle anklager.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler