Annonce:

Ken Blocks rallybiler kører videre – nu vinder datteren bag rattet

Hendes far gik på så tragisk vis bort alt for tidligt i januar i år. Men nu kører Lia Block videre i Ken Blocks biler og vinder rallyløb.

Besøg vores annoncør:

Lia Block er i den grad sin fars datter. Også selvom han, Ken Block, ikke lever længere. Hangen til hurtige biler er heldigvis gået i arv.

Og ikke bare vandt Lia Block og co-driver Rhianon Gelsomino overbevisende Open 2WD-klassen i USA. Lia Block holder også liv i de biler, hendes far efterlod.

Bl.a en Ford Escort RS Cosworth, som egentlig brændte i 2018 men siden blev genopbygget. Nu har den bare 17-årige Lia Block fundet nøglerne frem igen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

– Jeg har altid villet køre ræs i en Cosworth. Og hvilken bedre bil end lige denne? Jeg er så spændt og kan ikke vente, skrev Lia Block ud til sine følgere på Instagram, før hun gav den gas i den ældre Ford.

LÆS OGSÅ: Regeringen vil tvinge alle bilister, som ikke bor i Jylland, til at betale mere

Det er ikke kun Lia Block og familien, der holder mindet om Ken Block i live. For nylig blev den afdøde, amerikanske rallystjerne hyldet på en helt særlig måde. Læs mere om det her.

I vores del af verden – og i en helt anden boldgade – frygter dækbranchen herhjemme nu for, at regeringen vil sende en ekstraregning videre til alle bilister som ikke bor i Jylland. Den historie kan du også finde på boosted.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler