Reklame:

Ken Block nåede at filme en sidste Gymkhana-video – den er her snart

I Electrikhana 2 drøner Ken Block rundt i Mexico City i den S1 Hoonitron, han kort før sin død byggede sammen med Audi.

Ken Block er her ikke længere. Heldigvis lever mindet om den amerikanske rallykører, der på så tragisk vis gik bort i januar, videre.

Og nu er der postumt nyt fra ‘nummer 43’. Nemlig den sidste Gymkhana-video nogensinde med Ken Block i hovedrollen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Traileren er netop blevet frigivet, og det er med pedalen i bund i Mexico City. Bilen, en Audi S1 Hoonitron, er elektrisk, så brutal motorlyd må du tænke dig til.

Men alt andet er der. Lige fra halsbrækkende stunts til de vildeste burnouts. For sådan var Ken Block. Desværre er det også noget af det sidste, vi nogensinde ser med ham.

LÆS OGSÅ: Rimac Nevera er verdens hurtigste bil…. i bakgear!

Electrikhana 2 blev til i slutningen af 2022. Kort før Blocks død 2. januar 2023. Familien Block gør dog alt for at holde mindet om deres far og ægtemand i live.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Ken Blocks kone Lucy kørte i år med i det amerikanske rallymesterskab ARA. Datteren Lia vandt klassen for biler med træk på to hjul i det samme mesterskab. Begge kvinder havde i øvrigt co-drivers ombord, som Ken Block også har kørt med.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?