Reklame:

Kæmpegalleri: Så vildt var Auto Show 2018

Gjorde du den kæmpe fejl at blive væk eller vil du gerne genopfriske stemningen fra Danmarks største bilweekend med 17.721 gæster – har vi samlet den første bunke billeder fra Auto Show 2018 i Odense Congress Center

Da Auto Show Denmark 2018 slog dørene ind til Odense Congress Center op lørdag d.11. august, var der ingen tvivl om, at det var til en bilweekend, der havde fået vokseværk på alle leder og kanter.

I halvanden time i træk var der kø ved indgangen, hvor folk i højt humør stimlede sammen for at komme ind til landets fedeste bilshow.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Fra de eksotiske superbiler som drømme og plakater på drengeværelser verden over er gjort af til yderligere to haller tættere pakket med unikke biler fra hele Skandinavien og masser af spændende firmaer, der havde bygget stande i flere dage op til showet.

Udendørs var der begge dage fuld fart på i Biltema Live Arena, hvor driftere og rallykørere havde pedalen helt i bund med enorme mængder røg fra både to og fire hjul til kæmpe glæde for de mange tilskuere på fyldte tribunerne.

Auto Show 2018 så sådan her ud – du kan godt begynde at glæde dig til 2019!

Billeder af Niels Hansen/ N-Hansen Photo: Passion for biler og motorsport – fanget på billeder

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

 

 

 

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?