Annonce:

Kæmpe strejke truer helt nyt Formel 1-løb

Der er bare én uge til, at det hele skal gå løs. Alligevel truer en blandt 35.000 personer nu Formel 1-løbet i Las Vegas.

Der skal køres Formel 1 i verdens gambling-hovedstad Las Vegas i denne måned. Men selvom det er lige om lidt, er det slet ikke sikkert, at løbet bliver til noget.

35.000 ansatte i servicebranchen i Las Vegas truer nemlig med at nedlægge arbejdet, når Formel 1 kommer til byen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Og det vil gøre det svært overhovedet at afvikle løbet. Der er ifølge den public service-mediet NPR tale om den største strejke inden for sektoren i hele USA’s historie.

Fagforeningen ‘The Culinary and Bartenders Union’ meddeler, at man har 35.000 medlemmer som er klar til at nedlægge arbejdet fra fredag 10. november.

LÆS OGSÅ: Nyt forsøg på vejene – det skal koste 158 kr. i afgift at køre fra Aarhus til Herning

Vil Las Vegas undgå strejken, er det eneste måde, en ny aftale mellem fagforeningen, MGM Resorts, Caesars Entertainment og Wynn Resort.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

De sidstnævnte sidder på en stor del af serviceindustrien i netop Las Vegas. Kravet fra fagforeningen er bestemt ikke nyt.

Faktisk har parterne allerede i 7 måneder sloges om nye vilkår for de ansatte i service-sektor. Og siden 15. september har mange ansatte arbejdet på kontraktvilkår, der faktisk er udløbet.

– Firmaernes nuværende forslag er historisk. Men det er ikke nok, og de ansatte fortjener rekordkontrakter. Ikke mindst efter disse gigant-selskaber har leveret rekordstore overskud, siger fagforeningens tidligere formand Ted Pappageorge i en pressemeddelse.

Bliver strejken til noget, vil den fortsætte til dagene mellem 16. og 18. november. Altså præcis de dage hvor der køres Formel 1 i Las Vegas.

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler