Jocks.dk inviterer til drift- og trackday på Sturup – skal du med?

Savner du at give den gas i din hurtige gadebil, eller har du en driftbil i garagen? Så gør Jocks.dk det nu nemt for dig at få nogle kilometer i dækkene.

Selvom det er stinkende varmt i skrivende stund, så begynder vi at kunne se en ende på race-sæsonen for i år. Men inden du begynder at blive helt trist, så skal du selvfølgelig sætte kæmpe kryds i kalenderen den 29. september.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Her skal du en tur til Sturup Raceway, hvor Jocks.dk holder drift- og trackday. Denne dag kan du medbringe din egen bil og give den fuld pedal en hel dag på den fede, svenske racerbane.

Alle biler er velkomne til Jocks.dk drift- og trackday – uanset om du kører hardcore driftbil, der skal båles igennem med røg fra begge bagdæk – eller om du bare skal lære GTI-hverdagsbilen bedre at kende på en lukket bane. Der er plads til alle typer biler denne dag.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Du skal bare huske at købe deltagerbillet på forhånd, da det vil ikke være muligt at købe billet på selve dagen. KLIK HER!

Derudover er der fri entre for alle tilskuere, så hvis du ikke selv skal køre, er du mere end velkommen til at kigge forbi og opleve de mange hidsige biler få mesterlige stryg. Der er kørsel fra kl. 9 til 17.

Hvis du vil deltage med din egen bil, kan du læse en bunke flere vigtige detaljer og tilmelde dig lige HER!

Vi ses på Sturup Raceway den 29. september!

Reklameblok:

Se videoen fra Jocks her:

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk