Annonce:

Jeremy Clarkson: “De vil ALDRIG ansætte mig igen”

Lige nu synes fremtiden for Jeremy Clarkson noget usikker. Men én ting er hovedpersonen selv helt sikker på. 

Jeremy Clarkson siger nu, at BBC aldrig vil tillade, at han vender tilbage på skærmen. I hvert fald ikke som Top Gear-vært. Clarkson supplerer med, at det skyldes, at han havde en plakat af den engelske prins William og dennes hustru Kate Middleton hængende på sit kontor.

LÆS OGSÅ: Venstre-minister: Bilisterne skal betale MERE i afgift

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det er ikke mange måneder siden, at Clarkson sendte sig selv ud i et noget af stormvejr ved at skrive en klumme om Williams bror Harry og hustruen, den tidligere skuespiller. Meghan Markle.

– Jeg hader hende (…) Om natten er jeg ude af stand til at sove, mens jeg ligger der, skærer tænder og drømmer om dagen, hvor hun skal gå parade nøgen gennem gaderne i hver eneste by i Storbritannien, skriver Clarkson bl.a. i klummen der senere blev trukket tilbage.

Fyret i 2015
Clarkson’s Farm-stjernen, der i dag er 62, blev i 2015 sparket ud af Top Gear-studiet, efter at han i forbindelse med nogle optagelser slog producer Oisin Tymon.

Kollegerne James May og Richard Hammond fik ikke samme behandling. Men de valgte alligevel at følge med Clarkson over til Amazone Prime året efter. Top Gear har siden haft et hav af været – blandt andre den nu afdøde racerkører Sabine Schmitz.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

De tør ikke
I dag bestyres programmet af Paddy McGuinness, Chris Harris og Freddie Flintoff.  Selv regner Jeremy Clarkson med, at han aldrig vender tilbage. Han mindes i stedet sin tid som Top Gear- og BBC-vært med blandede følelser.

– Jeg kender til en, som fik besked på at tage sit Union Jack (briternes flag, red.) ned, fordi ‘det var stødende’ på arbejdspladsen. Jeg blev også selv bedt om at fjerne min plakat af Marget Thatcher, fordi ‘den forstyrrede folk, der gik forbi min plads.’.

– Jeg tog plakaten ned og erstattede den med en af Prins William og Kate. Det gjorde dem bare endnu mere rasende, siger han til The Times.

Ifølge ham selv, er der absolut ingen chance for, at han kan vende tilbage til Top Gear. Det, BBC frygter mest af alt i verden, er nemlig en shitstorm af vrede seere på de sociale medier, mener Clarkson.

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler