Annonce:

Jan Magnussen efter løb på tidligere Formel 1-bane: “Det er fedt at være tilbage igen”

Det blev til to femtepladser for Jan Magnussen, som udfordrede nogle af Skandinaviens hurtigste Porsche-kørere til sæsonpremieren på Carrera Cup.

For fjerde sæson i træk er Jan Magnussen på deltagerlisten i Porsche Carrera Cup Scandinavia, og den 49-årige racerkører udfordrede således feltet i sæsonpremieren på 2023-udgaven, som fandt sted på den tidligere Formel 1-bane Anderstorp Raceway den forgangne weekend.

Trods Magnussen ikke har haft den samme mængde tid til test og forberedelse som sine konkurrenter i den skandinaviske Porsche-serie, lykkedes det alligevel for danskeren at sikre to femtepladser i weekendens to sprintræs.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Her startede Jan Magnussen fra henholdsvis en syvende- og en ottendeplads og formåede således at hente positioner i begge løb, lyder det i en pressemeddelelse.

– Først og fremmest var det fedt at være tilbage i Carrera Cup igen. Stor tak til Porsche Sverige for at give mig mulighed for igen at være med i udvalgte løb i sæsonen. Det er en stærk serie med en dygtige talenter, som virkelig giver den gas. Løbene er korte og intense, lidt som de danske DTC- og TCR-løb, hvilket betyder heftige kampe og infights.

LÆS OGSÅ: Så gik den ikke længere – Norge slukker for populær dansker-dims

– Alene at komme på podiet blandt de her gutter er virkelig en præstation, så jeg er godt tilfreds med weekendens to femtepladser.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

– Det er en god start på sæsonen, og så må vi forsøge at være endnu stærkere næste gang, siger den 49-årige mangedobbelte Le Mans-vinder.

Foto: PR

Næste opgave for Jan Magnussen er allerede den kommende weekend, 20.-21. maj, hvor han stiller op for Auto Lounge Racing i sæsonpremieren på TCR Denmark 2023 på FDM Jyllandsringen.

Herefter rejser danskeren til Le Mans, hvor han den 7.-11. juni deltager i både Michelin Le Mans Cup for GMB Motorsport samt i det berømte 24-timersløb for ParkOne Racing og Inter Europol Competition.


Annonce:

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler