Reklame:

Jan Magnussen efter løb på tidligere Formel 1-bane: “Det er fedt at være tilbage igen”

Det blev til to femtepladser for Jan Magnussen, som udfordrede nogle af Skandinaviens hurtigste Porsche-kørere til sæsonpremieren på Carrera Cup.

For fjerde sæson i træk er Jan Magnussen på deltagerlisten i Porsche Carrera Cup Scandinavia, og den 49-årige racerkører udfordrede således feltet i sæsonpremieren på 2023-udgaven, som fandt sted på den tidligere Formel 1-bane Anderstorp Raceway den forgangne weekend.

Trods Magnussen ikke har haft den samme mængde tid til test og forberedelse som sine konkurrenter i den skandinaviske Porsche-serie, lykkedes det alligevel for danskeren at sikre to femtepladser i weekendens to sprintræs.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Her startede Jan Magnussen fra henholdsvis en syvende- og en ottendeplads og formåede således at hente positioner i begge løb, lyder det i en pressemeddelelse.

– Først og fremmest var det fedt at være tilbage i Carrera Cup igen. Stor tak til Porsche Sverige for at give mig mulighed for igen at være med i udvalgte løb i sæsonen. Det er en stærk serie med en dygtige talenter, som virkelig giver den gas. Løbene er korte og intense, lidt som de danske DTC- og TCR-løb, hvilket betyder heftige kampe og infights.

LÆS OGSÅ: Så gik den ikke længere – Norge slukker for populær dansker-dims

– Alene at komme på podiet blandt de her gutter er virkelig en præstation, så jeg er godt tilfreds med weekendens to femtepladser.

Reklameblok:
– Det er en god start på sæsonen, og så må vi forsøge at være endnu stærkere næste gang, siger den 49-årige mangedobbelte Le Mans-vinder.

Foto: PR

Næste opgave for Jan Magnussen er allerede den kommende weekend, 20.-21. maj, hvor han stiller op for Auto Lounge Racing i sæsonpremieren på TCR Denmark 2023 på FDM Jyllandsringen.

Herefter rejser danskeren til Le Mans, hvor han den 7.-11. juni deltager i både Michelin Le Mans Cup for GMB Motorsport samt i det berømte 24-timersløb for ParkOne Racing og Inter Europol Competition.
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?