Annonce:

Hyundai sagsøgt af vrede bilister: “Vores biler smuldrer”

Bilerne er kun få år gamle. Alligevel er lakken på dem allerede begyndt at falde af. Så nu sagsøger en række sure bilister Hyundai.

Hyundai har fået et seriøst sagsanlæg på halsen.

Flere ejere af Genesis-modellen er nemlig stærkt utilfredse med, at lakken på deres ofte kun få år gamle biler falder af i større dele.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Ifølge de mange vrede bilister er bilerne højst to til tre år gamle, når lakken begynder at falde af bilen. Faktisk er det så slemt, at hvide biler tilsyneladende antager en orange nuance inden for den korte periode.

LÆS OGSÅ: Kæmpe bilfirma fyrer 4.300 folk – vil gå frivilligt konkurs

Det skriver Top Class Actions.

De vrede bilister mener, at Hyundai let kunne have undgået problemet. For de mener ikke at have set lignende hos andre bilmærker med biler i samme alder.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Nu vil bilisterne have Hyundai til at hoste op med erstatning på op til 1.800 dollar pr. bil. Plus det selve retssagen og advokatbistand koster.

De amerikanske bilister er dog ikke de eneste, der tilsyneladende har problemer med den lak, Hyundai bruger. Facebook-gruppen ‘Hyundai Paint Peel / Peeling’ har over 2.300 medlemmer, mens en tilsvarende i Australien har 2.000 medlemmer.

Her deles der dagligt billeder af Hyundai-modeller med gevaldige lakproblemer. Den er sågar gal med farven på biler, der også sælges i Danmark. Modeller som: i20, i30, Tucson og Santa Fe.

Hvad årsagen er, eller om det skyldes en defekt fra fabrikken, vides endnu ikke. Hyundai har da heller ikke kommenteret offentligt på klagerne endnu.

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Søgsmål er ikke noget nyt. Heller ikke blandt bilister. Tværtimod har vrede bilister gennem tiden sagsøgt bilmærkerne for alle mulige og umulige fejl. Det er blandt andet sket for Toyota, som nogle bilister mener har solgt ‘ubrugelige’ biler. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler