Annonce:

Hvorfor gøre det selv, når professionelle kan hente din drømme-Audi?

Som den bilentusiast du jo er, er det at købe en bil sikkert det mindste problem. Giv sælger nogle penge, brug to minutter på omregistreringen og wupti, så er du kørende. Men som bilentusiast har du sikkert også en hel del krav – du vrider ikke bare nøglen i tændingslåsen på hvad som helst.

Så hvorfor ikke lade professionelle klare besværet for dig? Din drømme-Audi hjemtages fra svenske bilauktioner, så den lave budsum og den lave kurs på den svenske krone giver dig store besparelser. Samtidig med leasing fordelt over 12 måneder, der sikrer den laveste forholdsmæssige registreringsafgift – så bliver det ikke billigere.

Og det er faktisk så nemt, at processen ikke er mere end 8 trin lang. 8 trin der til gengæld tager højde for alt, når du skal have dig en lækker Audi. Alt fra betaling over toldsynet til præcist hvordan du bliver godt kørende i din nye drøm af en Audi – som naturligvis højest er fire år gammel og aldrig har mere end 100.000 kilometer på tælleren. Svaret hedder Audier.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Så er det bare op til dig, hvilken A- eller Q-modelbetegnelse bilen skal have. Eller måske er du i virkeligheden mere til specialmodeller, som begynder med S eller RS? Uanset modellen kan du trygt forvisse dig om, at du får en lækker vogn hjem. Du kan selvfølgelig selv besigtige bilen inden købet, eller du kan lade de professionelle fra Audier.dk klare det. Uanset hvad, så gennemgår bilen et 170-punkts kvalitetstjek hos samarbejdspartneren KVD, inden du skriver under på noget som helst ved køb af brugt Audi.

Du får altså en nyere Audi, hvor alt bare spiller 110 procent fra første tur.

Din drømme-Audi fra Audier.dk

Billigste og bedste leasingaftaler på din Audi

Det betyder, at du bliver fedt kørende i din drømme-Audi på nogle af markedets billigste og bedste leasingaftaler. Registreringsafgiften bides over i mindre stykker, så skattefar ikke suger hele beløbet ud af dine lommer på én gang. Og når leasingperioden udløber, er det eneste, du skal tænke på, om det skal være samme bil eller en nyere model bagefter. Handlen af din næste bil er naturligvis lige så nemt for dig som før.

Går du efter limousine-følelsen? Eller går du efter en topudstyret model med Audis berømte quattro-firehjulstræk, som skaffer dækkene de optimale arbejdsbetingelser, når motoren skyder din Sportback med fire ringe sikkert ud af svingene hver gang? Det er helt op til dig. Lidt som juleaften – bare hvor du helt præcist har bestemt din gave på forhånd. Helt ned i detaljen. Er den med soltag, er der klimaanlæg både til dem foran og på bagsæderne? Kan lyspakken lyse et helt diskotek op ude fra vejen? Du har sikkert fanget pointen. Valget er 100 procent dit.

Specifikationerne på din drømme-Audi er nemlig aldrig mere end et par klik væk. Du skal blot læne dig tilbage og indgive dit ønske. Så ordner de professionelle fra Audier.dk resten.

Audier

Læs mere efter annoncerne:

PRØV NU: TJEK DIN BILFORSIKRING!

Indtast din nummerplade og se billige priser på bilforsikringer med det samme!


Læs mere herunder:

Køb Audi helt uden bekymring

Skal du egentlig bekymre dig om noget som helst? Nej, egentlig ikke. VIP-oplevelsen bliver ikke større, end når din lækre Audi tilmed kan leveres af en chauffør – top klargjort. Ude som inde. Det sker, når du er medlem af Rings VIP-klubben. En eksklusiv klub, som klæder dig på til dit Audi-ejerskab. Og som medlem af Rings VIP kan du – som noget nyt i Danmark – få leveret din Audi med chauffør, hvor der rulles rød løber ud, og champagnen er klar til en skål og stort tillykke, lige præcis hvor du ønsker det – uanset om det er på arbejdet, i fritidsklubben eller til netværksmødet.

Du kan endda få leveret bilen med din helt egen ønske-nummerplade. Medlemsskabet garanterer dig også, at bilen er driftssikker i hele perioden. Det bliver ikke mere mageligt at være Audi-ejer end løsningen her.

Du skal ikke tænke på andet end at godkende leasingaftalen – der inkluderer forsikringen – før du er rasende godt kørende i en toplækker vogn fra Audier.dk.

Annonce:


Du finder Audier.dk her:
Website: www.audier.dk
Facebook: www.facebook.com/audier.dk
Instagram: www.instagram.com/audier.dk

Redaktionen
Redaktionen
Boosted.dk er Danmarks største bilmedie med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler