Annonce:

Hvem er hurtigst fra 0 til 100 km/t? ‘Dragy’ afgør det

Næste gang gutterne spørger “hvor hurtigt render den?” – så vis dem det med GPS-præcision med den super smarte Dragy.

Det er en diskusion, der er lige så gammel som bilen selv. Hvem er hurtigst? Nu kan du og vennerne én gang for alle få afgjort det evige spørgsmål – og endda med GPS-præcision.

Det eneste, du skal bruge, er Dragy. En lille, diskret boks der med GPS-teknologi super præcist måler din hastighed fra 0 til 100 km/t, 0-200 km/t og 1/4 mile-tid. Ja, faktisk helt op til den halve mil.

Boksen har en batteritid på hele ti timer – rigeligt til en hel dags underholdning på racerbanen. Med et mål på bare 2,5 cm x 7,5 cm placeres din Dragy diskret på instrumentbordet, når den er i brug. Efter brug gemmes den hurtigt væk i handskerummet eller lignende.

Når du har kørt en hurtig tid, kan du dele den på din Dragy-profil, så alle dine venner, som også har en Dragy, kan se dine bedste tider. På den måde kan I konkurrere om at sætte de hurtigste tider, uanset hvor I befinder jer henne. Du kan også se tider fra andre brugere rundt omkring i verden. Det er faktisk ret sjovt.

Med din smartphone tilkoblet kan du endda optage video med data overlay og dele hele dit Dragy feed med vennerne.

Her på Boosted-redaktionen er vi allerede hoppet med på vognen og bruger Dragy så ofte som muligt – vi kan simpelthen ikke lade være. Der går jo sport i det.

Den forhandles af vores venner fra Jocks.dk. Prisen er kun 1.094 kr. Klik her og køb nu!

Dragy performance Jocks.dk

Dragy performance Jocks.dk

Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler