Annonce:

Hvad nu..: Hvis den kommende Corvette med centermotor ser sådan her ud

jjj

At en Corvette med centermotor kommer til verden, er en af autoindustriens dårligst skjulte hemmeligheder. Nu gættes der på, hvordan ser ud

Vi ved alle, at en kommende Chevrolet Corvette bliver udstyret med centermotor for at ruske op i de traditionelle superbilers dominans, selvom om Chevy selv går ret stille ved dørene med projektet.

De seneste forlydener vil vide, at GM vil erstatte den frontmotoriserede V8 C7’er med en centermotoriserede variant i begyndelsen af 2019. Og at bilen i høj grad vil adoptere det nuværende ‘Vette-designsprog mixet op med linjerne fra Daytona Prototyperne, som GM har indsat i den amerikanske Le Mans-serie.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

På siden ‘Corvette Forum’ har en tegner lagt disse renderinger ud, som kan ses nedenfor. Et skarpt bud på hvordan den nye center-Corvette vil tage sig ud, når Chevrolet endelig løfter den slørende camouflage.

Designeren har udnyttet sin kunsteriske frihed og udstyret Corvetten med smalle baglygter og firedobbelte afgangrør. Sidstnævnte med klar inspiration fra den nuværende C7’er.

C8-Zora-ZR1-Mid-Engine-Corvette-Rendering-2

 

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

 


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler