Annonce:

Husker du Oliver Solbergs vanvids-løb til Goodwood? Mød ham til Auto Show!

Der er godt nyt til landets rallyfans, for to af de helt store stjerner kommer til Auto Show til sommer. Det fejrer vi ved at se tilbage på et vanvittigt løb!

Du ved nok godt, hvem familien Solberg er. Petter Solberg er tidligere verdensmester i WRC, hvor hans imponerende karriere varede fra 1998 og helt frem til 2019. Desuden har du måske oplevet ham køre i serier som World Rallycross, Gymkhana Grid og mange andre.

I nyere tid er det dog sønnike Oliver Solberg, som har givet den mega gas i de forskellige serier overalt i verden. Oliver har nemlig været officiel kører for mærker som Volkswagen, Skoda og Hyundai. Også i Ken Blocks Gymkhana 10 har det unge talent markeret sig.

Men noget af det, vi her på redaktionen husker ham bedst for, er hans vanvittige run til Goodwood Festival of Speed, hvor han kaster en Citroën DS3 fra side til side på den lille, snævre bane i England. Sindssygt imponerende! Se videoen længere nede.

Du kan møde Oliver og farmand Petter lørdag den 19. august til Auto Show, Danmarks største og fedeste bilmesse, hos en af messens partnere, Monster Energy. Du kan høre mere om livet i motorsportens verden – og få dig en autograf og en selfie eller to med dem begge på Monster Energys store område til Auto Show.

KØB BILLET TIL AUTO SHOW LIGE HER!

Se videoen her:


Annonce:

Kasper Erling
Kasper Erling
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler