Annonce:

Hondas nye bilmærke kommer slet ikke til Danmark

Hondas nye bilmærker Ye, deler navn med en amerikansk rapper, men har ellers ikke meget tilfælles med det store land. Eller Europa for den sags skyld.

Medmindre du flytter på den anden side af Jorden, kommer du aldrig til at se noget til Hondas nye bilmærke.

‘Ye’, som japanerne kalder det, er nemlig kun tiltænkt de kinesiske bilister. Til gengæld er det Hondas håb, at man på den måde kan tage kampen op mod de kinesiske bilister med deres eget BYD-mærke.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Honda – eller Ye – har allerede to modeller klar for kineserne. Eller det vil sige, bilerne – Ye P7 og P5 – kommer sådan set først på vejene senere i år.

Hen mod slutningen af 2025 får disse biler selskab af en såkaldt GT-model, før Ye er klar til at lancere yderligere tre modeller fra samlebåndet i 2027.

LÆS OGSÅ: Jysk motorvej ligger i toppen af farlig liste

Ifølge Honda skal Ye, der på kinesisk kan oversættes til ‘skinnede’, understrege glæden ved at købe bil og individualitet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Især det sidste harmonerer dog virkelig dårligt med de generelle takter i det kommunistiske diktatur, som flere gange er blevet kritiseret for at blæse på helt basale menneskerettigheder.

Honda er ikke de eneste, der forsøger sig med undermærker i Kina. Landets egen bilindustri svømmer allerede over med undermærker, som tilhører mere eller mindre kendte bilmærker.

Sådant et undermærke forlyder det i øjeblikket, at britisk-indiske Jaguar Land Rover vil slå sig sammen med i jagten på en hurtigere omstilling til elbilsproduktion.

Honda arbejder dog ikke kun sammen med kineserne. Faktisk har man lige slået sig sammen med Nissan i jagten på præcis det samme, som Ye skal opnå i Kina. Læs mere om det her.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler