Holdt ind for at tisse – opdagede først han havde glemt konen efter 150 kilometer

Foto: Joseph Chan

Mandens kone gik selv til den nærmeste politistation for at få ordensmagten til at ringe hendes glemsomme bedre halvdel op.

Hvad er det dummeste, du har glemt på en køretur? Uanset hvad du siger, så kan en bilist fra Thailand nok overgå dig. Han glemte nemlig sin kone på en rasteplads, hvor de havde gjort holdt for at lade vandet.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Der skulle dog 150 kilometers yderligere køretur til, førend manden opdagede, at der manglende noget i bilen. Konen. Ifølge den engelske avis Daily Mail var manden ellers fuldt ud overbevist, om at hun lå og sov på bagsædet.

I mellemtiden havde konen taget sig en rask travetur på 20 kilometer til den nærmeste politistation. Her bad hun ordensmagten forsøge at få fat i den ‘glemsomme’ bilist. Hendes egen mobil lå uheldigvis i den bil, som altså var meget lang væk.

Omkring 20 opkald til telefonen var dog nytteløse. Og først efter de 150 kilometer går realiteterne i alt deres gro op for manden bag rattet. Om de to stadig er mand og kone, melder historien ikke noget om. Men Daily Mail skriver, at de indtil da havde været gift i 26 år.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk