Annonce:

Hit med brækposen: E60-‘klonet’ E39 M5 til salg for vanvidspris

Hit med brækposerne – nogen har kombineret E39 og E60 M5 kosmetisk og sat skabningen til salg

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Her på Boosted-redaktionen elsker vi ombyggede biler – men… Den her E60 M5-ombyggede BMW E39 M5 er for meget af det gode.

Til salg på tysk eBay står den sorte Bimmer ellers fra 1999 beskrevet som værende i perfekt stand. Meget muligt men den ombygning er da gået helt galt. For det første er E60’erens fem-liters V10-motor ikke fulgt med over.

Fair nok – kan man måske dristes til at sige –  den fire-liters V8’eren er også en potent sag med sine 420 hk. Men hit så lige med en brækpose eller ti. For at kombinere de to biler kosmetisk går slet ikke. E60’eren var, da den kom frem, kontroversiel nok i sig selv. Langt fra alle brød sig om den ‘Dame Edna’-lignende Bimmer.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Som tiden har lagt alder til E60’eren har de fleste nok lært at acceptere den. Derfor får det her på redaktionen maverne til at vende sig, når vi ser kofangere, sideskørter og udstødningssystemet fra V10’eren misbrugt på den måde. Bedre bliver det bestemt heller ikke af M6-fælgene, som ellers er lækre på den rigtige bil. Her har de 19″ store alu-ruller bare intet at gøre.

Bilen i sig selv har kørt 136.500 kilometer på 19 år, og sælger har udbudt den til 34.000 euro. Eller 250.000 danske kroner. En pris, en eventuel køber dog skal mangle ret meget på øverste etage for frivilligt at lægge på bordet.

For den slags penge er det nemlig muligt at finde mange uspolerede eksemplarer af både E39 og E60 M5. Også selvom sælger påstår, at der i E39-60’eren – eller hvad vi nu skal kalde den – er tryllet under motorhjelmen, så V8’eren skyder en topfart på 305 km/t.

Læs mere efter annoncerne:

PRØV NU: TJEK DIN BILFORSIKRING!

Indtast din nummerplade og se billige priser på bilforsikringer med det samme!


Læs mere herunder:

 

 

 

Annonce:


 

 


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler