Annonce:

Her må ingen køre over 80 km/t – “Det er for glat”

Strækningen er egentlig beregnet til meget højere hastigheder. Men landevejsfarten skal altså stadig holdes på noget af Østjyske Motorvej, siger Vejdirektoratet. 

Vejen har været anlagt i ugevis. Men trafikken på strækningen af Østjyske Motorvej mellem Horsens og Ejer Bavnehøj må stadig ikke bevæge sig med mere end 80 km/t.

Det siger Vejdirektoratet ifølge TV2 Østjylland.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Forklaringen på den lavere fart skal findes i vejens tilstand. Beregning, som Vejdirektoratet har fået foretaget, viser, at det ikke er sikkert at køre over 80 km/t.

I tilfælde af regnvejr, altså vådt føre, er der ganske enkelt risiko for, at bilisterne ikke ville kunne stå fast på vejen, lyder det.

LÆS OGSÅ: Særlig form for biltræf eksploderer i Danmark

Der er dog allerede flere steder på strækningen, hvor entreprenøren bag projektet er ved at udbrede motorvejen. Det sker i aften- og nattetimerne for at genere trafikken mindst muligt.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Egentlig skulle der først være lagt asfalt på den konkrete strækning, når hele udvidelse af motorvejsnettet er færdig i 2026. Men Vejdirektoratet har vurderet, at den eksisterende asfalt var i så dårlig stand, at en ny var nødvendig.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler