Her holdt elbiler seks timer i kø for at lade – “væn jer til det”

Herhjemme blev elbil-ejere op til jul advaret om kødannelse. Altså ved ladestandere rundt omkring i landet. I England holdt Tesla-ejere seks timer i kø.

Herhjemme advarede FDM landets elbil-ejere, om at de risikerede at vente op mod 3 timer ved offentlige ladestandere. Altså hvis det var nødvendigt at lade for at komme hjem til jul. Faktisk gik foreningen så langt som til at råde elbil-ejerne til at ‘køre langsomt’ for at spare på batteriet.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

LÆS OGSÅ: SE LISTEN: Her skal politiets nye fotovogne køre rundt

I England trak ventetiden ved ladestandere virkelig tænder ud på Tesla-ejere. Avisen Metro skriver, at visse Telsa-ejere holdt op mod 6 timer i kø for at lade i forbindelse med højtiden. Ifølge mediet holdt mindst 24 Teslaer i kø til de samme ladestandere Hertfordshire.

Det samme udspillede sig i Cumbria. Og her var køen ifølge en Twitter-bruger endnu længere.

Reklameblok:‘Værste dag at eje en Tesla på. Her holder vi 40 i kø’.

Mens en anden skriver at ‘Det er virkelig frustrerende. Vi sidder en hel familie og venter på at komme til at lade. Nu på anden time’.  En tredje bemærker, at briterne i det mindste ‘godt kan finde ud af at holde i kø’.

Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk