Annonce:

Her holder Teslaer 90 minutter i kø bare for kunne lade

Sidste år gjorde staten New York det lettere for bilister at blive selvstændige ‘taxachauffører’. Licens til den slags arbejde har dog siden krævet en elbil. Og det skaber problemer.

Sidste år liberaliserede New York lovgivningen så flere private kan bruge deres egne biler som hyrevogne. Uber og den slags transporttjenester med andre ord.

Men de nu opblødte regler gælder kun for folk i elbiler. Det har dog affødt et spøjst problem. For i New York er der så mange, der gerne vil køre andre rundt i elbiler, at antallet af ladestandere slet ikke kan følge med.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Ifølge InsideEV’s er de fleste i New York ikke i stand til at lade hjemmefra. Og elbilerne er derfor tvunget ud til de offentlige ladestandere.

Dem er der bare alt for få af i forhold til antallet af elbiler. Siden liberaliseringen af markedet sidste år har New York godkendt ansøgninger fra mere end 4.700 bilister, som gerne vil bruge deres private elbiler til at tjene penge.

LÆS OGSÅ: Berømt racerbane sagsøgt for at være… en racerbane

Men mange af elbil-ejerne oplever at sidde ‘fast’ ved ladestanderne. Bezgod Hoja er en af de Uber-chauffører som InsideEV’s har talt med.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Og da han blev spurgt til, om han ikke bare kunne kører hen til en anden ladestander, en anden supercharger, pegede han bare på skærmen i sin Tesla og spurgte – hvor?

Samtlige ladestandere var tilsyneladende optaget. Bezgod Hoja fortæller i øvrigt mediet, at han ofte holder i kø i en time bare for at lade. Og så bruger endnu en time på at lade bilens batteri op til 80 procent.


Annonce:

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler