Annonce:

Her er det ‘hemmelige’ bilmærke, Fisker forhandler med

Ifølge nyhedsbureauet Reuters er det ikke hvilket som helst bilmærke, det kriseramte Fisker Inc., der har danske Henrik Fisker i spidsen, ligger i forhandlinger med.

Det vil give japanerne adgang til en elektrisk pickup. Omvendt vil det muligvis kunne betyde, at Fisker økonomisk set holdes oven vande.

Det er angiveligt Nissan, som Fisker, der har danske Henrik Fisker i spidsen, hentyder til i en pressemeddelelse fra 29. februar.

Heri skriver mærket, at man ligger i forhandlinger om et partnerskab med et andet bilmærke, uden dog at der bliver sat navn på.

Angiveligt drøfter bilmærkerne lige nu en investering i en størrelsesorden ‘over 400 millioner dollar’. Det svarer til 2,75 milliarder kroner.

LÆS OGSÅ: Dansk bilforhandler fyrer samtlige bilmærker

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Nyhedsbureaet hævder at have oplysningerne fra to kilder, der ‘har kendskab’ til forhandlingerne. Kilderne mener i øvrigt at vide, at aftalen mellem parterne kan lukkes allerede i denne måned.

At der er samtaler mellem parterne, er dog ingen garanti for Fisker Inc.’s overlevelse. Det indrømmer elbilmærket selv.

Til gengæld for investeringen får Nissan adgang til en licensaftale på pickupen Alaska, som Fisker sigter efter at kunne rulle ud på vejene i løbet af 2026.

En bil japanerne faktisk vil kunne bygge i USA, da Nissan allerede har fabrikker i byerne Mississippi og Tennessee.

Læs mere efter annoncerne:

PRØV NU: TJEK DIN BILFORSIKRING!

Indtast din nummerplade og se billige priser på bilforsikringer med det samme!


Læs mere herunder:

På nuværende tidspunkt lejer Fisker sig ind hos den østrigske producent Magna Steyr, som i forvejen bygger biler for Mercedes, BMW og Toyota.

Læs flere nyheder fra og Fisker her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler