Annonce:

Her er den første trailer til ‘I AM PAUL WALKER’

Dokumentaren ‘I am Paul Walker’ har premiere den 9. august – nu er første trailer ude

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Hollywoodstjernen Paul Walkers død sendte ikke bare chokbølger gennem filmindustrien, dødsulykken berørte også mange fans af den fartglade filmstjerne.

Fans der nu kan samles om en ny dokumentar om netop Paul Walker. ‘I am Paul Walker’ hedder den. Dokumentaren er skabt Paramount Network, der netop har frigivet den første trailer. I den fortæller venner og familie, hvordan de husker Walker, som blev dræbt i november 2013, da han og vennen Roger Rodas forulykkede i en Porsche Carrera GT.

Måske overraskende for mange var Paul Walker udover hurtige biler også særdeles optaget af livet på havet og humanitært arbejde.

Alt det får fans verden over formentlig en dybere indsigt i til august. Dokumentaren har endnu ikke fået nogen dansk udgivelsesdato, men mon ikke filmen også rammer vores breddegrader.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

 

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler