Annonce:

Her er de – hoppede du på aprilsnarrene om biler?

Michael Ranslirpa ville have indført et dyrt klistermærke på alle elbiler, og EU ville give 15.000 euro i skrotningspræmie for din benzin- eller dieselbil. Også i år flød det med aprilsnarre i bilernes verden.

Besøg vores annoncør:

Michael med det meget lidt kreative efternavn Ranslirpa var mandag den 1. april meget stor tilhænger af en ny lov rettet mod folk i elbiler.

Den nye lov vil gøre det obligatorisk for folk i elbiler at køre rundt med et advarende klistermærke på bilen. Og det er dyrt. 1.500 kroner som elbilisterne selv skal betale.

– Det vil ikke kun øge sikkerheden, men også fremme en større bevidsthed om de særlige forholdsregler, der er nødvendige, når man færdes i nærheden af eller parkerer ved siden af en elbil, lød det fra Ranslirpa ifølge Nyheder24.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Også EU kom på banen med noget af en basker på ugens første dag. Ifølge BilBasen vil EU pludselig betale 15.000 euro i skrotningspræmie for diesel- og benzinbiler.

LÆS OGSÅ: Vil slå Tesla – 50.000 har bestilt en bil på 27 minutter

Og så var der bilmærkerne i sig selv. Hyundai fortalte eksempelvis, at de havde designet en bil specifikt til hunde.

Og vi bliver i hundeverdenen. For hos Honda kunne man mandag fortælle om det nye Pet-Activated Wireless System. Det skulle gøre hunde bedre i stand til at kommunikere med biler og omvendt. Blandt andet vil bagagerummet nu automatisk åbne, når Vuffer nærmer sig.. host, host…

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Isuzu havde i al hemmelighed udviklet en deodorant, som kun meget erfarne pickup-ejere havde fået lov at teste.

Hos Volkswagen løftede man samme dag sløret for en ID.3 i særdeles berømte harlekin-farver. Alt sammen som en hyldest til 90’ernes udgaver af VW Golf og Polo.

Hos BMW brugte man mandagen til at fortælle om en helt ny heldragt, som folk kunne tage på for at gøre bilvasken meget lettere.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:

Sluttelig mente Electrifying.com mandag, at et ballonfirma havde opfundet en dæktype, der generelt kunne spare alle elbiler for 500 kilo dødvægt. Dækkene havde fået navnet Hotyres 0104 og var af deres opfinder ‘Poppy Cox’ blevet fyldt med varm luft.

Læs flere nyheder fra og om bilindustrien lige her!

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler