Her er de første billeder af Cupra Ibiza


Cupra er SEAT’s nye subbrand – nu er de første billede af den nye Ibiza ude

Ifølge Instragamprofilen ‘CupraSport‘ er bilen på billederne herunder SEAT’s seneste statsning, som faktisk slet ikke hedder SEAT. I stedet skal de heftigeste biler fra den spanske divison af VAG-konceren nu hedde Cupra.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Det nye subbrand får eget logo. men at dømme ud fra billederne herunder, er det vist også det plus en hækvinge, der adskiller bilen fra den almindelige Ibiza. Cupra-logoet ligner noget fra en Transformers-film, og køling er der sikkert rigeligt af..

Indvendigt er der til gengæld fyldt godt om med kulfiber, læder og alcantara. Motormæssigt deler CUPRA Ibiza formentlig teknik med den nuværende VW Polo GTI. Det vil sige en toliters rækkefire-motor med turbo, 200 hestekræfter og 320 newtonmeter koblet til en sekstrins DSG-gearkasse.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Forhåbentligt har SEAT eller rettere CUPRA meget mere om bilen, når den officelt præsenteres i morgen til et særligt event. Bilen vil dog kunne ses til Geneve Motor Show i weekenden.

 

 

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk