Annonce:

Henrik frygter at bilister skal betale 1 million kroner for at parkere

Flere kommuner har planer om at fjerne stadigt flere parkeringspladser. Biler bliver der bare ikke færre af. Og det presser prisen for parkering op.

Odense kommune følger i hovedstadens fodspor. I København fjerner et flertal i kommunen stadig flere parkeringspladser – og de samme planer har man i Odense.

Alt overfaldeparkering i Fyns største by skal væk og prisen for beboerparkering skal fordobles. Alt sammen som en del af kommunen såkaldte ’grønne mobilitetsplan’.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Det skriver TV2 Fyn.

Og til mediet fortæller ejendomsmægler Henrik Christoffersen, at det betyder én ting. Nemlig ekstremt attraktive private parkeringspladser.

LÆS OGSÅ: Danske bilister rådes til at slette populær app

Allerede nu koster privatparkering op mod en halv million. Men kommunens fremtidige forbud mod biler kan hæve den i forvejen høje pris til det dobbelte, forudser Henrik Christoffersen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Ejendomsmægleren medgiver dog, at det kan være svært at sige noget om. For der er faktisk aldrig et reelt udbud af parkeringspladser mellem private.

 Ingen parkeringspladser i byen er ikke Odense kommunes eneste våben mod bilisterne. Kommunen vil også tvinge bilisterne til at køre langsommere.

Fra nytår forbydes bilisterne at køre over 30 km/t i det meste af Odense. Desuden vil kommunen have regeringen til at sætte hastigheden på motorvejen ned til 90 km/t.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

Parkeringspladser er dog set dyrere. I København handles de alt for få private parkeringsmuligheder allerede til absurde priser. Det kan dog blive endnu vildere. Læs mere om det her.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler